Reparatie verzoek

Klantbegeleiding maakt al jaren onderdeel uit van de projectorganisatie bij Moeskops’ Bouwbedrijf. Vanuit persoonlijk contact met de klant proberen we de woning te realiseren die ook daadwerkelijk een thuis zal zijn. Of het nu gaat over een nieuw te bouwen huis of een reeds bestaande woning, die gerenoveerd/gerevitaliseerd gaat worden. Op maat wordt de woning gerealiseerd, die qua functionaliteit en kwaliteit voldoet aan de huidige eisen van comfort, maar zeker ook vanuit energieverbruik en duurzaamheid.

Naast de begeleiding van kopers bij de realisatie van hun woonwensen, schakelen onze opdrachtgevers ons ook in om hun huurders te woord te staan als het gaat over keuzemogelijkheden tijdens de uitvoering van nieuwbouw of renovatie-/revitaliseringswerkzaamheden.

Wilt u zelf een keer kennismaken met de manier waarop wij klantbegeleiding tijdens de bouwfase vormgeven door middel van een digitaal communicatie platform, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantbegeleidster, Patricia Huijberts.

Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@moeskops.nl.