Reparatie verzoek

   

Strakblauwe lucht, een schitterend najaarszonnetje en enthousiaste kopers; de juiste ingrediënten voor een start/voortgang bouw moment op project Parc Verde.

Afgelopen weekend verwelkomde Moeskops’ Bouwbedrijf een aantal toekomstige bewoners van project Parc Verde in Helmond. Zij waren uitgenodigd voor dit start bouw moment om kennis te maken met de toekomstige buren en uiteraard om de voortgang van hun woning in aanbouw te bekijken.

In verband met het Corona virus werden 2 groepen van ieder ongeveer 20 kopers op de bouwplaats ontvangen. De eerste groep betrof een aantal kopers van woningen, de tweede groep de kopers van de appartementen.

De kopers van de woningen werden uitgenodigd om twee ludieke behendigheidstestjes uit te voeren. Vol enthousiasme en overgave ging iedereen deze uitdagingen aan. Aan het winnende koppel de eer om op de rode knop te drukken om zo de voortgang van de bouw feestelijk te benadrukken.

Ook bij de kopers van de appartementen werd de start van de bouw van hun woning feestelijk benadrukt met een druk op de knop én een gezamenlijke toast!

Beide groepen waren zeer enthousiast en er werd volop gekletst en kennisgemaakt met buren en buurtgenoten. Bij het verlaten van de bouwplaats ontving eenieder nog een attentie om thuis onder het genot van een hapje en een drankje plannen te maken voor de nieuwe woning en om nog even terug te denken aan deze geslaagde dag!