Reparatie verzoek

Al jaren verzamelen wij bij Moeskops’ Bouwbedrijf alle kapotte, versleten ICT-apparatuur in een Recyclebox. Wij, als verzamelend bedrijf, mogen bepalen naar welk goed doel de opbrengst van de Recyclebox naar toe gaat.

Deze keer kozen we voor KiKa, kinderen kankervrij. Onderzoekers ontwikkelen met financiële steun van KiKa, nieuwe technieken en medicijnen.

KiKa is 21 jaar geleden opgericht. En door hun inzet en financiële steun is de genezingskans van kinderen met kanker inmiddels met ruim 10% gestegen naar 75%. Dat kan en moet (nog) beter! Het ideale doel is natuurlijk 100% genezing. Ook is er aandacht voor de kwaliteit van leven van kinderen met kanker.

KiKa investeert ook in wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen met minder bijwerkingen. Hiermee wordt de behandeling wat dragelijker en ook wordt hiermee bijgedragen aan een optimalere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Kortom; Stichting KiKa, kinderen kankervrij is een prachtige stichting!

Een bijdrage leveren is dus heel eenvoudig én bovendien milieuvriendelijk, want de apparaten worden gerecycled én de opbrengst gaat naar een goed doel. En het ruimt ook nog eens lekker op! 🙂 Als dat geen win-win situatie is!

Dus wij verzamelen vrolijk door, op naar de volgende donatie!