Reparatie verzoek

Als je als familiebedrijf 100 jaar bestaat, is dat rijkdom. Zeker als dat familiaire karakter voelbaar is en tot uiting komt op diverse manieren. Denk aan de leer- en ontwikkelmogelijkheden, de uitjes, de presentjes en niet te vergeten de aandacht voor de gezondheid en het welzijn van alle collega’s. En waar men ook aandacht en begrip heeft voor de thuissituatie.

Moeskops’ Bouwbedrijf is een gezond bedrijf dat veel waarde hecht aan de gezondheid van haar mensen maar zeker ook aan de gezondheid van onze medemensen.

Wie jarig is trakteert, wie jarig is doneert! Daarom heeft Moeskops’ Bouwbedrijf besloten om geld te doneren aan goede doelen die belangrijk onderzoek verrichten, iets toevoegen aan het leven van mensen die iets minder geluk hebben, die zich inzetten voor een plezierig leven en die helpen om bepaalde situaties draagbaarder te maken.

Het personeel kon stemmen op zijn of haar favoriete goede doelen. Vandaag kwamen de vertegenwoordigers van de meest gekozen goede doelen: het Radboud Oncologie Fonds, het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant en Wensambulance Brabant naar Bergeijk om de cheques in ontvangst te nemen.