Reparatie verzoek

Voor Oktober realiseert Moeskops’ Bouwbedrijf in een bouwteamsamenwerking, de nieuwbouw van gemeenschappelijke ruimten en de renovatie van diverse overige ruimten in het bestaande pand van woonzorgcentrum Floriaan te Bladel.

Floriaan biedt zorg aan dementerende senioren, revaliderende cliënten en senioren met lichamelijke beperkingen of aandoeningen.

Afgelopen februari startte Moeskops’ Bouwbedrijf met de sloopwerkzaamheden. Inmiddels hebben we twee nieuwe aanbouwen gerealiseerd met ieder twee woonkamers en daarnaast nog één aanbouw als zijnde scootmobiel ruimte.

Schelp Bouw & Interieur verzorgde de plafonds en scheidingswanden, Borrenbergs projectinrichting de vloerafwerking. Schildersbedrijf Van de Looy is verantwoordelijk voor het schilderwerk, Van Eekert Constructies voor het staalconstructie. Fiechter Daksystemen verzorgde het platte dak, Adriaans Dakdekkers- en leidekkersbedrijf het hellende dak.

Deze eerste fase van de twee nieuwbouwfases is onlangs opgeleverd. Op korte termijn zal ook de tweede fase worden opgeleverd. In juli verwachten we de eerste renovatiefase op te leveren om vervolgens nog voor de bouwvak het gehele project af te ronden en op te leveren.