Reparatie verzoek

In opdracht van Stichting Prisma realiseert Moeskops’ Bouwbedrijf de nieuwbouw en verbouw van de huidige basisschool in combinatie met kinderopvang: IKC te Helden.

In het Integraal Kindcentrum bundelen onderwijs en kinderopvang hun krachten en ontwikkelen hiermee een ‘groene’ groei- en ontwikkelplek voor kinderen.

Het IKC komt op de plaats van de voormalige St. Odaschool waarbij de bestaande voorgevel in tact blijft. De nieuwbouw aan de achterzijde komt prachtig samen met de groene omgeving. Hier wordt nl. een ‘buitenlokaal’ met luifel en een grote pui gerealiseerd. Door het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen ontstaat een verbinding met de prachtige, natuurlijke omgeving.

Nu de staalconstructie én de houten constructie klaar zijn is het silhouet van het gebouw goed zichtbaar. Inmiddels zijn we in het nieuwe gedeelte volop bezig met het leggen van de dakplaten ten behoeve van het pannendak. In het bestaande deel van de school is men druk met het leggen van de betonnen plaatvloeren.