Reparatie verzoek

In opdracht van GLP, ontwikkelaar en beheerder van logistieke panden, realiseert Moeskops’ Bouwbedrijf samen met BanBouw de nieuwbouw van distributie centra op Lelystad Airport Businesspark (LAB).

Het ontwerp van dit DC is van Stripes Architecten en krijgt het label Excellent volgens Breeam 2020 wat betekent dat het project integraal beoordeeld wordt op duurzaamheidsprestaties.

Het primaire doel is om gedurende de hele levenscyclus de milieueffecten van nieuwe gebouwen op een robuuste en kosteneffectieve manier te verminderen. Niet alleen het eindproduct wordt gewaardeerd, maar ook het volledige proces naar het eindproduct.

Ook wordt er gewerkt volgens de gedragscode van Bewuste Bouwers. Deze gedragscode biedt het hele bouwteam handvatten om bewust te kunnen bouwen met oog voor de omgeving waar mensen wonen, werken en recreëren. Maar ook met aandacht voor het milieu.

De bouw vordert gestaag, momenteel wordt er hard gewerkt aan o.a. de afbouw van de kantoorruimtes, het afwerken van de gevels en het storten van de betonvloeren.