Reparatie verzoek

Onlangs vond de aftrap plaats van 100 jaar Moeskops’ Bouwbedrijf. Dat 100e levensjaar vieren we een jaar lang, met allerlei activiteiten voor onze medewerkers, vutters, opdrachtgevers en relaties.
Afgelopen zaterdag stonden onze oud (gepensioneerde) collega’s in de spotlights.

Al jaren bestaat deze traditie; de vuttersdag. Dit jaar had deze dag een extra feestelijk tintje. De oud collega’s werden ontvangen door Bertje, die hen op enthousiaste wijze welkom heette.

Na een kort welkomstwoord door Harrie Moeskops werd er op explosieve wijze het startschot gegeven. Het ontbreken van enige technische kennis van bouwvakker Bertje zorgde voor veel hilariteit, de sfeer zat er direct goed in.

Na de koffie met wat lekkers kregen de genodigden een rondleiding door het kantoorgebouw en de timmerfabriek. Huidige medewerkers begeleidden de gasten en vertelden uitgebreid over de hedendaagse manier van werken, de projecten portefeuille en over de make-over die de gebouwen recentelijk hebben ondergaan.

Daarna was er muziek, een troubadour mengde zich tussen de gasten, die gezellig meezongen en volop herinneringen met elkaar ophaalden. Bertje toverde letterlijk verwondering en verbazing op de gezichten. Dat alles onder het genot van hapjes en drankjes én een strak blauwe hemel vol zonnestralen.

Kortom, het was volop genieten! En erg fijn om te horen en te zien dat oudgedienden deze traditie zo enorm waarderen.