Reparatie verzoek

Het bedrijfswagenpark van Moeskops’ Bouwbedrijf wordt dagelijks ingezet en intensief gebruikt. Bovendien maken de wagens vele kilometers vanwege ons ruime werkgebied. Hoogste tijd voor vervanging van in totaal 12 bedrijfswagens,

Bij het maken van onze keuze hebben we gekeken naar balans tussen functionaliteit, comfort, veiligheid, zuinigheid en duurzaamheid. Hierdoor bleek wederom Peugeot de beste optie voor ons.

De nieuwe Peugeots zijn nog meer afgestemd op ons gebruik. Zo is er o.a. gekozen voor een aantal nieuwe Boxers welke zijn voorzien van het Grip pakket. Dat betekent dat de wagen een stevigere wielophanging heeft, extra bodemvrijheid en carterpan bescherming. Ook hebben de wagens een completere uitrusting inclusief navigatie om zo de kortste en snelste route naar de bouwplaats te kunnen vinden.

Ook zijn er vijf nieuwe Peugeot Partners besteld. De Partner heeft een compleet nieuw ontwerp met een stoerdere uitstraling en een prettig, modern interieur voorzien van diverse opties.

Afgelopen week werd de eerste wagen, een Peugeot Partner in Bergeijk afgeleverd door Peugeot Nefkens Valkenswaard. De belettering, in onze nieuwe huisstijl, is uitgevoerd door Piet Hoevenaars Sign Industries. Hiermee visualiseren we onze identiteit ook op de weg!