Reparatie verzoek

Ongeveer 4 weken geleden, zijn er 2 stagiairs gestart bij Moeskops’ Bouwbedrijf. De komende periode is de bouwplaats van MFA Asten hun werkplek.

Als eerste maken we kennis met Lars Willems, hij is 16 jaar en volgt praktijkonderwijs bij het Varendonck college in Asten. De stageperiode van Lars is 20 weken en daarvan is hij 2 dagen per week op de bouwplaats te vinden. Tot op heden heeft Lars het goed naar zijn zin bij Moeskops’ Bouwbedrijf, hij vindt het erg leuk, maar weet nog niet of de bouw iets voor hem is. Hij gaat zich nu eerst oriënteren om dan later te bekijken wat het precies gaat worden.

Vervolgens maken we kennis met Tobias Erens, hij is 19 jaar en studeert HBO Bouwtechnisch bedrijfskunde in Tilburg. De stageperiode van Tobias is ook 20 weken en daarvan is hij 3 dagen per week op de bouwplaats te vinden. Tobias heeft even moeten wennen aan het vroege opstaan, maar vindt het erg mooi om te zien hoe de voortgang van het bouwproject verloopt. Hij hoopt tijdens deze stage meer inzicht te krijgen in het verloop van processen in de bouw. Ook Tobias gaat zich nu oriënteren en gaat later bekijken welke richting hij gaat kiezen.

Mooi om te zien, hoe 2 zulke verschillende stagiairs hun draai vinden bij Moeskops’ Bouwbedrijf! We wensen beide mannen dan ook heel veel succes.