Reparatie verzoek

Het project Parc Verde wordt door Moeskops’ Bouwbedrijf gerealiseerd op het terrein waar voorheen Raaijmakers Houthandel was gevestigd. Het terrein ligt dichtbij het centrum van Helmond en grenst aan het natuurgebied Park Goorloop.

Parc Verde is een ruim opgezette wijk met autoluwe straten en veel groen. De in totaal 108 grondgebonden woningen en appartementen variëren van rij-, hoek- en ruime twee-onder-een-kapwoningen tot bungalows. Deze variatie in woningen geeft de wijk een mooie, vriendelijke uitstraling.

De coronacrisis vergt veel aanpassingen van het personeel op een bouwplaats, het op de juiste manier werken volgens de RIVM voorschriften. Dat betekent dat er extra aandacht is voor de algemene hygiëne. Bovendien zijn er extra bouwketen geplaatst zodat er meer ruimte is voor werk en overleg. Daarnaast zijn er extra auto’s ingezet zodat werknemers enkel nog in koppels hoeven te reizen. Werken en lunchen geschied met inachtneming van de vereiste 1,5 meter afstand, veelal in shifts.

De bouwmannen en bouwvrouwen pakken deze aanpassingen en voorschriften geweldig op en daar zijn we trots op. Want door hun inzet verloopt ook dit project prima!