Reparatie verzoek

Stageplaatsen zijn belangrijk, een stage is immers een prima manier om het werkveld te verkennen, om mogelijkheden te bespreken. Om theorie in praktijk te zien, om inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten, ambities en interesses. Middels een stage kun je ontdekken en ervaren of een bepaalde studierichting een match vormt.

Moeskops’ Bouwbedrijf erkent het grote belang van stageplaatsen en heeft daarom veel aandacht voor leerlingen en studenten.

Momenteel zijn er twee (snuffel)stagiaires bij Moeskops, beiden 3e jaars VMBO BWI (Bouwen, Wonen, Interieur): Hein Baselmans van Pius X-College in Bladel en Biem van de Ven van Were-Di in Valkenwaard

Beiden leerlingen lopen twee weken mee met een of twee begeleiders die hen diverse facetten van een bouwproject laten zien.

De bouw is namelijk veel meer dan alleen maar ‘stenen stapelen’. Want een bouwplaats kan niet zonder een goede calculator, inkoper, werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider.
Maar ook zeker niet zonder ambachtslieden zoals timmermannen, schilders, elektriciens enz…

Kortom, de bouwwereld biedt allerlei mogelijkheden om te bouwen aan een project, maar zeker ook om te bouwen aan je toekomst!