Reparatie verzoek

Eind augustus jl. is Arco Stevens, 4e jaars student Bouwkunde & Architectuur aan het Koning Willem I College in Den Bosch, zijn stage gestart bij Moeskops’ Bouwbedrijf. Al eerder liep Arco stage bij Moeskops en dat beviel zo goed dat hij nu weer terug is. Tot genoegen van beide partijen!

Moeskops’ Bouwbedrijf besteedt graag aandacht aan studenten die carrière willen maken in de bouw. Gemiddeld zijn er jaarlijks 12 tot 15 stagiaires vanuit diverse leerniveaus en opleidingen werkzaam bij ons. Afhankelijk van de opleiding en missie van de stage wordt er een invulling bedacht.

Voor Arco betekent dat elke dag afreizen naar Zundert. Daar bouwt Moeskops’ Bouwbedrijf Rootz, het kenniscentrum van Business Centre Treeport. De ambitie is om een circulair gebouw te realiseren, opgebouwd door middel van een duurzame houten constructie en volop biobased en plantbased materialen.

Een mooi, duurzaam project waar Arco veel kennis en ervaring op kan doen. “Ik vind de sfeer op de bouwplaats gezellig en dat terwijl er hard gewerkt wordt en er ook best wat druk op iedereen staat. De omgang met mijn collega’s is top en dit specifieke project is heel leerzaam.”

Deze stage is vooral bedoeld om een gerichte keuze te kunnen maken. Dat hij een carrière in de bouw ambieert is wel duidelijk. “Ik twijfel alleen nog of ik wil doorstuderen of toch wil gaan werken. Want gaan werken betekent wel geld verdienen en ook dat ik dan meer kan gaan sparen. Dat ik uitvoerder wil worden, dat staat wel al vast!”

De keuze van Arco is altijd goed, want in de bouw kun je het maken. Nu of in de toekomst..!