Reparatie verzoek

Februari jl. is Coen de Jongh gestart met zijn stage bij Moeskops’ Bouwbedrijf.
Coen is 4e-jaars student middenkaderfunctionaris bouw aan ROC te Tilburg. Hij liep al eens eerder stage bij ons en dat beviel hem zo goed dat hij weer terug is.

Zijn missie is vooral ontdekken waar zijn interesses liggen binnen de bouw. De diversiteit binnen de bouw is iets wat hem positief triggert. Doordat Coen volwaardig meedraait op een project ontdekt en leert hij veel over de bouwwereld en uiteraard ook over zichtzelf en zijn interesse.

Op dit moment ligt deze vooral bij werkvoorbereiding: “De diversiteit in taken, de vooronderzoeken en de verantwoording voor het goed laten verlopen van een project zijn zaken die mij boeien” aldus Coen. “Bovendien zie ik tijdens mijn stage veel dingen bij werkvoorbereiding die aansluiten bij mijn studie, daardoor kan ik de koppeling met wat ik op school hebt geleerd makkelijk maken.”

Coen wil na deze opleiding zeker nog doorstuderen, al twijfelt hij nog een beetje over zijn keuze. Hij vind namelijk zowel ICT, elektrotechniek als werkvoorbereiding leuk.

Tijdens zijn stage bij Moeskops’ Bouwbedrijf ervaart hij de omgang met collega’s op de bouw als zeer positief en prettig. “Ik heb het erg naar mijn zin en word serieus genomen door iedereen. Ze bieden ook erg graag een luisterend oor en een helpende hand als ik iets niet begrijp. Dit alles én de leuke werksfeer binnen Moeskops’ Bouwbedrijf motiveren mij extra. Dus wellicht heeft de bouwwereld toch een streepje voor bij mijn keuze…”

En dat is nou precies het doel van een stage: jongeren ondersteunen in hun keuze en enthousiasmeren voor de bouwwereld. De bouwwereld biedt immers volop carrière- mogelijkheden en kansen!