Reparatie verzoek

Moeskops’ Bouwbedrijf heeft aandacht voor leerlingen en studenten en erkent het grote belang van stageplaatsen. Middels een stage kan men immers ontdekken en ervaren of een bepaalde studierichting een match vormt.

Naast MBO en HBO leerlingen en studenten, hebben we sinds kort ook een stagiaire van het Pius X-College te Bladel. Hier zijn alle studierichtingen vertegenwoordigd zodat alle leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Jory volgt de praktijkopleiding Bouw en Groen en loopt sinds kort één dag in de week stage bij ons en wordt daarin begeleid door onze collega Ad, bouwer in hart en nieren.

Jory vindt de bouw erg leuk, maar wil ook nog graag (“als het mag van de docent”) stage lopen in Groen. “Ik vind het bij Moeskops’ heel gezellig en de mannen zijn erg aardig! Het is wel vroeg opstaan!” Normaal gesproken staat Jory om 6.30 uur op en zit hij om 7.00 uur op de fiets richting school. Nu staat hij om 5.00 uur op en zit hij om 5.40 uur in de bedrijfsbus richting de bouwplaats in Etten-Leur.

Maar… Jory gaat ervan uit dat hij na zijn stages in Bouw en in Groen de juiste keuze kan maken. En daar gaat het om, de juiste keuze, de juiste match!