Reparatie verzoek

Moeskops’ Bouwbedrijf geeft graag veel aandacht aan studenten die carrière willen maken in de bouw. Gemiddeld zijn er jaarlijks 12 tot 15 stagiaires vanuit diverse leerniveaus en opleidingen werkzaam bij ons. Afhankelijk van de opleiding en missie van de stage wordt er een invulling bedacht.

Zo ook voor Thijs van de Ven, 3e jaars student Bouwkunde aan Avans Hogeschool Tilburg. Thijs zocht een plek voor een beroepsspecifieke stage, bij voorkeur bij een middelgroot bedrijf waar hij contact met het hele team kan hebben. Na een gesprek met onze HR afdeling werd het goede gevoel dat hij kreeg na het bezoeken van www.moeskops.nl, bevestigd.

Tijdens zijn beroepsspecifieke stage gaat Thijs meekijken en zijn bijdrage leveren op diverse afdelingen; calculatie, werkvoorbereiding en projectleiding om zo een juiste keuze te kunnen maken.

Thijs is inmiddels 3 weken aan de slag en heeft het teamgevoel al ervaren: “Ik voel me prima thuis bij Moeskops en ook in de bouwwereld. Bovendien is het fijn om als stagiaire volwaardig mee te mogen draaien in het hele proces. Op deze manier verwacht ik overtuigd een keuze te kunnen maken voor mijn toekomst. Dat die toekomst in de bouw ligt, is voor mij nu al extra duidelijk geworden.”