Reparatie verzoek

Door corona kon de Vuttersdag 2 jaar niet plaatsvinden, maar op zaterdag 18 juni 2022 kon, bij een tropische temperatuur van 34 graden, de vijfde editie gelukkig doorgaan met 37 oud-collega’s, die zich hiervoor hadden aangemeld.

Na ontvangst op kantoor met een kopje koffie vertrokken we om 10.00 uur met de bus naar De Kattendans in Bergeijk, waar we tijdens een korte stop een rondje door het gebouw hebben gemaakt. Eenmaal terug in de bus werd er onder het genot van een worstenbroodje gezellig ‘bijgebuurt’ en vertelde Henry van der Kemp welke projecten er de afgelopen tijd gerealiseerd zijn en welke projecten er nog gebouwd gaan worden.

De tweede stop werd het Huijgens Lyceum in Eindhoven. Na een korte toelichting over het project in de bouwkeet, werden we door uitvoerder Rens van Breugel door het gebouw rondgeleid.

Om 12.00 uur werd het tijd om iets te eten en te drinken. Bij “Lekkerr” in Steensel genoten we van een heerlijke uitgebreide lunch en een borrel. Voldaan en enthousiast over de leuke dag vertrokken we met de bus terug naar Bergeijk, waar we de dag om 14.30 uur afsloten.