Reparatie verzoek

Onlangs bezochten leerlingen van praktijkonderwijs Pius X-college in Bladel, de bouwplaats van het nieuwe gemeenschapshuis in Bladel.

Moeskops’ Bouwbedrijf transformeert hier de voormalige Rabobank aan de Markt naar een modern en multifunctioneel gemeenschapshuis aan de Markt.

Dit bouwproject is een mooie uitdaging waar verschillende disciplines aan bod komen: sloop, nieuwbouw én renovatie! En dus is het ook een interessant project voor leerlingen die een beroepskeuze moeten maken.

De bouw is namelijk meer dan ‘stenen stapelen en timmeren’, de bouw biedt allerlei mogelijkheden. Zeker ook voor leerlingen uit het praktijkonderwijs, zij die met hun handen werken zijn de helden van de toekomst!

Hoe gaaf is het dan als je op een bouwplaats kunt ontdekken dat werken met je handen een écht resultaat oplevert: een mooi dak, strak metselwerk, een bijzondere E-installatie enz.

We hopen dat de leerlingen enthousiast zijn geworden over de diversiteit aan mogelijkheden in de bouw en dus voor de bouw kiezen! 🙂

Kies je voor de bouw, dan bouw je aan je eigen toekomst en die van Nederland!

#jijgaathetmaken