Reparatie verzoek

10 Oktober 22 was een drukke dag voor Moeskops Bouwbedrijf! Niet bij 1, maar bij 2 prachtige nieuwbouwwerken wordt het startsein gegeven voor de bouw.

Allereerst was het Alfrinkcollege en Sprongcollege in Deurne aan de beurt. Na de toespraak door de rector, mevrouw Overdijk, en de facilitair manager van IVO Deurne, Willem Bierings, werd het bouwbord door leerlingen onthuld. Het doek valt en de confetti vliegt door de lucht. Een feestelijk begin van dit mooie project.

 

 

 

 

Daarna door naar ‘s-Hertogenbosch, alwaar het startsein wordt gegeven voor de bouw van 60 appartementen voor Brabant Wonen.

Aandacht voor groen is steeds een speerpunt geweest in de herinrichting van de wijk Boschveld. Daarom doet Henk van Erp, manager vastgoed van Brabant Wonen, de buurt een boom cadeau. Symbolisch wordt nu een boompje en een waardebon overhandigd aan wethouder Mike van der Geld.

Daarnaast is hetzelfde projectteam in plan Boschveld bezig om 4 biobased eengezinswoningen te ontwikkelen. Een ontwikkeling, die ook erg goed past in de groene wijk.