Reparatie verzoek

Nadat de onthulling van de straatnaambordjes in 2021 al een aantal malen niet door heeft kunnen gaan vanwege Covid19, was het op 11-5-2022 dan zover! In een zonovergoten Helmond verzamelden zich, op uitnodiging van de Gemeente Helmond, nabestaanden en betrokkenen voor de feestelijke onthulling van de straatnaambordjes op Parc Verde.

Na het welkomstwoordje door Henry van der Kemp (Moeskops’ Bouwbedrijf) kwam Gaby van den Waardenburg (Wethouder van Gemeente Helmond) aan het woord. Zij was ook enorm trots, dat de onthulling van de straatnaambordjes onder zo’n grote belangstelling, op zo’n mooi Helmonds bouwproject en met zulk prachtig weer vandaag doorgang kon vinden.

Daarna werd het woord overgenomen namens Rolf Wennekes, een van de nazaten van textielmagnaat uit Helmond Piet de Wit. Speciaal voor de gelegenheid waren ook 2 familieleden van Rolf Wennekes, uit de omgeving van Brussel, naar Helmond afgereisd voor dit mooie moment (geheel rechts op de foto).

Na een korte wandeling over Parc Verde was het de beurt aan Kees L├╝tkemeijer om voormalig PvdA wethouder in Helmond, Fons Hardenberg, te eren. Ondersteund door directe familie van Fons Hardenberg werd ook dit straatnaambordje op feestelijke wijze onthuld.

Uiteindelijk was het de beurt aan Henny de Leeuwe-Kleijngeld, dochter van accordeonist Addy Kleijngeld, om haar vader te eren met het straatnaambordje. Haar zoon (ook Addy genaamd) bood de helpende hand bij de daadwerkelijke onthulling van het bordje.

Henry van der Kemp sloot het formele gedeelte af en na een toost met prosecco werd er nog even nagepraat door en met alle betrokkenen.