Reparatie verzoek

In het kader van de Dag van de Bouw stellen wij, in overleg met de gemeente Geldrop-Mierlo, de bouwplaats van het gemeentehuis open. Een ieder kan dan een kijkje achter de schermen komen nemen bij de revitalisering van het gemeentehuis Geldrop-Mierlo aan de Meent 1 te Geldrop. U bent van harte welkom op zaterdag 15 juni a.s. van 11:00 uur tot 16:00 uur. De toegang is uiteraard gratis.

Project gemeentehuis Geldrop-Mierlo

Het project behelst de nieuwbouw, verbouw en verduurzaming van het gemeentehuis Geldrop-Mierlo. Het betreft nieuwbouw van de multifunctionele vergaderruimte tussen de twee bestaande vleugels van het gebouw. Verder worden de bestaande vleugels verbouwd, waarbij alle installaties worden vernieuwd. Het gemeentehuis wordt volledig gasloos en is daarvoor geheel geïsoleerd. Momenteel wordt er volop gewerkt aan de afbouw, zoals het aanbrengen van systeemplafonds, glazen binnenwanden, binnen schilderwerk, vensterbanken, wandbetimmeringen en de vloerafwerking.

Moderne technologieën

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel werk door vaklieden verricht, maar de bouw innoveert ook volop, de modernste technologieën en technieken worden toegepast.

Mart Wils en Edwin Maas, projectleiders bij Moeskops’ Bouwbedrijf resp. de gemeente Geldrop-Mierlo: “Er is veel te zien op 15 juni. Iedereen die zich afvraagt wat er toch altijd op die bouwplaats gebeurt, is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.”

De dag van de bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Dag van de Architectuur, Techniek Nederland en VNconstructeurs. Eén keer per jaar stellen aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open, zodat het Nederlandse publiek met eigen ogen kan zien wat de bouw mogelijk maakt. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw meer dan 71.000 bezoekers.

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.