Reparatie verzoek

Hoe bijzonder is dat! Nol was pas 17 toen hij in 1975 bij Moeskops’ Bouwbedrijf als timmerman begon te werken. Nu inmiddels 47 jaar later, is het tijd om van je pensioen te gaan genieten.

47 jaar lief en leed en heel veel mooie projecten later, springt voor Nol het vakantiepark Heijderbos te Gennep er voor hem in positieve zin uit. ‘Dat was toch echt wel het mooiste project waar ik aan mee heb mogen werken.’ Op 24-3-2022 was de laatste werkdag van Nol in ’thuishaven’ Bergeijk, bij het project ‘De Kattendans’. De collega’s ter plaatse hebben in de keet gezorgd voor een aardigheidje (geniet ervan Nol) en natuurlijk mocht een stuk gebak niet ontbreken!

Aan het einde van de werkdag was er nog een ontvangst door de directie op het kantoor, daar werden nog even gezamenlijke herinneringen opgehaald en ontving Nol een mooie bos bloemen.

Dank voor 47 jaar inzet en we gaan alle ervaring en kennis enorm missen! Geniet van je vrije tijd en rij voorzichtig, kom vooral nog eens ‘aan’ als je in de buurt bent.