Reparatie verzoek

Moeskops’ Bouwbedrijf heeft aandacht voor studenten van diverse leerniveaus en opleidingen en erkent het grote belang van stageplaatsen. Middels een stage kunnen zij immers ontdekken en ervaren of een bepaalde studierichting een match vormt.

Een aantal weken geleden is Amber Princen, 1e-jaars student Bouwkunde aan Avans Hogeschool Den Bosch, gestart. Amber wil graag ontdekken welke specifieke onderdelen binnen de bouwwereld bij haar passen.

Ze droomt al langer van een eigen architectenbureau en zou daarnaast ook graag haar eigen huis ontwerpen en realiseren. Dus haar studiekeuze voor bouwkunde was snel gemaakt. Eventueel volgt hierna nog een studie architectuur aan de universiteit.

Tijdens haar stage zal Amber voornamelijk meelopen op het bouwproject in Tienray waar Moeskops’ Bouwbedrijf tien woningen realiseert. Hier zal haar stagebegeleider haar de vele facetten, achtergronden en processen tonen van het bouwproces zodat ze zoveel mogelijk ervaring kan opdoen. Ervaringen die een goede basis vormen voor haar toekomstige keuze in de bouwwereld. Een wereld die volop kansen en diversiteit biedt, ook aan vrouwen! #Girlpower