Reparatie verzoek

Op woensdag 21 juli ondertekenden burgemeester Hans Janssen van de gemeente Oisterwijk en de heer Harrie Moeskops van Moeskops’ Bouwbedrijf B.V. in aanwezigheid van wethouder Anne Cristien Spekle (vastgoed) de koop- en onwikkelingsovereenkomst Bosstraat 1 in Moergestel (voormalig OBS de Bienekebolders).

Wethouder Anne Cristien Spekle is verheugd met deze stap: “De verkoop is een lang traject geweest en dat verliep niet zonder hobbels. Ik ben blij dat we vandaag de overeenkomst kunnen tekenen. Zowel bezien vanuit de woningbouw als vanuit de vastgoedportefeuille en financiën is dit goed voor onze gemeente. Aan woningen voor o.a. starters is grote behoefte. Ik zie de ontwikkeling door Moeskops’ Bouwbedrijf  B.V. met belangstelling tegemoet.”

Harrie Moeskops vult de wethouder aan: “Ook wij zijn content dat wij deze ontwikkeling mogen invullen. De transformatie van de school naar appartementen, in combinatie met de twee nieuwe eengezinswoningen op het schoolplein, leveren straks een waardevolle bijdrage aan de woningvoorraad van Moergestel. Als ontwikkelend bouwbedrijf hebben we in de gemeente Oisterwijk iets met scholen! Eerder bouwden we al de nieuwe brede school De Bunders, nu mogen we er een transformeren naar een nieuwe functie. Na de zomervakantie zullen we in samenwerking met Pauwert Architectuur uit Eindhoven ons voorlopige ontwerp aan de gemeente presenteren.”