Reparatie verzoek

‘Op 10 februari 2022 was het tijd voor de starthandeling bij project Wedertplaetse en nu, op 22 juni 2022 met stralend weer, staan we alweer met u allen op de bouwplaats. Deze keer zijn we bij elkaar gekomen om het hoogste punt te vieren.’ aldus Henry van der Kemp van Moeskops’ Bouwbedrijf. Na een kort woordje door Henry van der Kemp, was de eer aan uitvoerder Sven, om de vlag op het hoogste punt te hijsen.

Allereerst was het de beurt aan de bouwvakkers om lekker een frietje en een verfrissend drankje te nuttigen. De kopers konden ondertussen in het gebouw om de voortgang van het werk en het eigen appartement te aanschouwen. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt en natuurlijk was het ook even ‘gluren bij de buren’. Even kijken wie het mooiste uitzicht heeft en alvast plannen maken voor verdere inrichting.

Tot slot was er ook voor alle kopers en overige betrokkenen de gelegenheid om iets te eten en nog een drankje te nemen. Er werd nog gezellig nagekletst en kennis gemaakt met nieuwe buren. Al met al een gezellige en geslaagde hoogste punt viering in Valkenswaard.