Reparatie verzoek

Het kan wel! Sociale huurwoningen, volledig gebouwd met natuurlijke bouwmaterialen. Snel gebouwd met een negatieve CO2 footprint, een laag energiegebruik en uit volledig circulaire bouwmaterialen, dat is biobased bouwen.

Woningcorporatie BrabantWonen en Buro Kade presenteren in nauwe samenwerking met Moeskops’ Bouwbedrijf,  ‘Het Nieuwe Normaal’ in het biobased bouwen van sociale huurwoningen.

Het ontwerp en bouw van de eerste vier grondgebonden woningen worden met data gestuurd vanuit optimale en gedragen duurzaamheidsambities. Een mock-up van de biobased woning kun je ervaren en beleven in de BioBased BouwHUB in The New Block tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Van 21 tot en met 29 oktober ben je van harte welkom aan de Kastanjelaan 300 in Eindhoven.

Op woensdag 25 oktober a.s. zijn onze experts aanwezig van 15.00-17.00 uur. Zij vertellen je meer over hun afwegingen, keuzes en het inzetten van de HNN-tools. ‘Het Nieuwe Normaal’ (HNN) geeft de minimale grens aan voor circulair bouwen. HNN bestaat uit vijf pijlers: materialen, energie, water, sociaal en management. Deze pijlers geven ook inzicht in wat een excellente prestatie is.

Meer weten over biobased bouwen binnen ‘Het Nieuwe Normaal’? Zet dan deze datum in je agenda en meld je snel aan via kirsti@burokade.nl Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Locatie: The New Block, BioBased BouwHUB, Kastanjelaan 300 in Eindhoven

Datum: 25 oktober van 15.00-17.00 uur