Reparatie verzoek

Jaarlijks vinden gemiddeld zo’n 15 stagiaires vanuit diverse leerniveaus en opleidingen een stageplek bij Moeskops’ Bouwbedrijf. Wij vinden het belangrijk om studenten aandacht te geven en ze een kans te bieden om te ontdekken wat de vele mogelijkheden zijn binnen de bouwsector.

Zo is onlangs stagiaire Mees van der Weele, 1e jaars student Bouwkunde aan Avans Hogeschool Tilburg bij ons gestart. Mees zal 10 weken stage lopen en werkzaam zijn op het project Parc Verde in Helmond. Hier realiseert Moeskops’ Bouwbedrijf in totaal 108 eengezinswoningen en appartementen.

“De omgang met de mensen op de bouwplaats, die sfeer, dat is wel iets wat ik erg leuk vind. Een carrière in de bouwwereld zie ik wel zitten”, aldus Mees. Hij verwacht dat hij door deze stage een beter beeld gaat krijgen van de diverse fases van een bouwproject en daarmee meer duidelijkheid over zijn carrière, zijn plannen. Vooralsnog lijkt dat een vervolgstudie te worden, maar welke richting…? Juist dát hoopt hij bij Moeskops’ Bouwbedrijf te ontdekken zodat hij een goede keuze kan maken voor zijn toekomst.

En dat is het doel van een stage: jongeren ondersteunen in hun keuze en enthousiasmeren voor de bouwwereld. De bouw biedt immers volop carrièremogelijkheden en kansen!