Reparatie verzoek

Afgelopen zaterdag 6 april organiseerden we de Moeskops’ familiedag. Alle collega’s en hun partner, ouders, kinderen en kleinkinderen waren uitgenodigd.

Om een beeld te krijgen van Moeskops’ Bouwbedrijf, het kantoor, de werf en de timmerwerkplaats werden de bezoekers door hun eigen familieleden rondgeleid. Op diverse afdelingen werden presentaties getoond om zo kennis te maken met een aantal processen binnen ons bouwbedrijf.

In de timmerwerkplaats konden de kinderen hun creativiteit kwijt in knutselprojectjes. Geconcentreerd, met de tong uit de mond, gewapend met hamer en spijkers werd er vol overgave getimmerd. Om te voorkomen dat de timmermannen en timmervrouwen in spe gewond zouden raken, werd er uiteraard gewerkt met de juiste PBM’s. De helmen en veiligheidsbrillen vielen in de smaak bij de kinderen. Er ontstonden prachtige kunstwerkjes: robots, vogelhuisjes, dino’s zonder kindervingertjes als extra toevoeging… 😉

Buiten konden de kinderen hun energie kwijt op het springkussen. En ook stonden er op het binnenplein een aantal spellen waarmee zowel de kinderen als de volwassenen elkaar konden uitdagen. Dat resulteerde regelmatig in een felle strijd tussen (eigenwijze) fanatiekelingen. Het ‘publiek’ dat op het terras was neergestreken genoot van de voorjaarszon en van een natje en een droogje én van het schouwspel.

Uiteindelijk kwam er een einde aan deze onvergetelijke dag vol plezier. De Moeskops’ familiedag was niet alleen een dag vol activiteiten en gezelligheid, maar ook een dag vol mooie ontmoetingen waarbij de waarde van familie extra tot uitdrukking kwam.