Reparatie verzoek

In opdracht van GLP, ontwikkelaar en beheerder van logistieke panden, realiseert Moeskops’ Bouwbedrijf samen met BanBouw de nieuwbouw van distributie centra op Lelystad Airport Businesspark (LAB).

Er wordt gewerkt volgens de gedragscode van Bewuste Bouwers. Een Bewuste Bouwer zet de gedragscode in op haar bouwplaatsen en werkt zo op een omgevingsbewuste, veilige en duurzame manier.

Hoge verwachtingen, een drukke omgeving, kwetsbare natuur, mondige omwonenden, zijn factoren welke steeds meer van bouwbedrijven vragen.

De gedragscode biedt het hele bouwteam handvatten om bewust te kunnen bouwen met oog voor de omgeving waar mensen wonen, werken en recreëren. Maar ook met aandacht voor het milieu. En niet te vergeten, zorg en aandacht voor de collega-medewerkers en hun veiligheid. Dat alles heeft een positief effect op het bouwproject en de directe omgeving.

Het ontwerp van dit DC is van Stripes Architecten en krijgt het label Excellent volgens Breeam 2020 wat betekent dat het project integraal beoordeeld wordt op duurzaamheidsprestaties. Het primaire doel is om gedurende de hele levenscyclus de milieueffecten van nieuwe gebouwen op een robuuste en kosteneffectieve manier te verminderen. Niet alleen het eindproduct wordt gewaardeerd, maar ook het volledige proces naar het eindproduct.

Kortom een prachtig duurzaam en ambitieus project!

Met dank aan Pluim Fotografie