Reparatie verzoek

Je onderneming duurzamer maken gaat het beste door duurzaamheid in de dagelijkse processen in te passen en je processen her in te richten. Het integreren van duurzaamheid is een cultuurverandering die impact heeft op de meest fundamentele en dagelijkse handelingen van alle medewerkers.

Moeskops’ Bouwbedrijf is nieuwsgierig naar de duurzaamheidsperformance, de ‘footprint’ van de organisatie.

Onlangs verwelkomden wij drie studenten die alle drie de minor Circulaire Economie volgen aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. De bijbehorende praktijkopdracht gaan ze het komende half jaar bij ons uitvoeren. Daarbij gaan zij de duurzaamheidsperformance van onze organisatie in kaart brengen en oplossingen bedenken in het kader van circulariteit.

Joko Vievermanns (21) 3e jaars student Technische Bedrijfskunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven heeft gekozen voor de minor Circulaire Economie: “Omdat ik het een belangrijk en actueel onderwerp vind welke veel kansen zal bieden in de toekomst. Ik hoop met deze opdracht een beter beeld te krijgen van hoe je circulariteit kunt toepassen bij bedrijven.”

Mark Scheepers (21) 3e jaars student Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven koos deze minor omdat deze goed aansluit op zijn studie en zijn kansen in de markt vergroot. Hij hoopt dat de opdracht hem een beter beeld geeft over de uitstoot van bedrijven en hoe dit het beste te verbeteren is.

Joeri Theelen (21) 4e jaars student Finance & Control, ook aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven heeft de minor gekozen omdat het een steeds belangrijker onderwerp vormt in de huidige economie. Hij verwacht door deze minor zijn kennis over dit onderwerp te verbreden en bedrijven te kunnen adviseren en ondersteunen met betrekking tot circulair ondernemen.

Moeskops is erg gedreven om een nog duurzamere onderneming te worden, we zijn daarom heel enthousiast over deze praktijkopdracht. We hebben het vertrouwen dat dit trio ons kan helpen in onze missie om een duurzamere organisatie te worden.