Reparatie verzoek

 

 

Op 11 januari 2023 werd door de commissie ‘Feest’ van CPO vereniging Meer en deel een feestelijke happening georganiseerd. Op een koude, blubberige bouwplaats druppelden alle betrokkenen binnen. De warme chocomelk en snert vonden gretig aftrek! Na een woordje van 2 van de initiatiefneemsters, Nienke en Savannah, nam ook het architectenteam van Werkstatt even het woord. Daarna Henry van der Kemp van Moeskops’ Bouwbedrijf en als klapper op de vuurpijl bood Suzanne van Deurzen van De Loods, namens alle betrokken partijen, een mooie cheque aan de CPO vereniging aan voor het plaatsen van een boom ergens in het bouwplan.

Na de formaliteiten, was er gelegenheid voor alle toekomstige bewoners om al even een kijkje te nemen op de bouwplaats en (voor zover mogelijk) in de eigen woning. Iedereen was erg enthousiast over de vorderingen tot dusver, nu worden het dan toch echt woningen!

Alle aanwezigen ontvingen van de vereniging nog een leuk aandenken. Net voordat de zon echt was verdwenen werden de hekken van de bouwplaats weer gesloten.