Reparatie verzoek

Moeskops’ Bouwbedrijf is volop in beweging. Momenteel ontwikkelen en realiseren we projecten in o.a. Helmond, Berlicum, Oss, Waalwijk, Bladel, Dongen, Hapert, Eindhoven, Tienray en Maastricht. En na de vakantie starten we met de nieuwbouw van appartementencomplex Wedertplaetse in hartje Valkenswaard.

Door de vele projecten betekent dat niet alleen noodzakelijke uitbreiding qua personeel, maar ook op het gebied van ons materieel. Daarom heeft Moeskops een mobiele torenkraan aangeschaft, een Liebherr MK80.

De torenkraan heeft een toegestaan totaalgewicht van 48ton en een totale hoogte van 28m. De maximale reikwijdte is maar liefst 42m, het hijsvermogen is dan 1.7ton. Bij een reikwijdte van 30m bedraagt het hijsvermogen 3ton!

Deze krachtpatser zal in eerste instantie maximaal ingezet worden op het project in Valkenswaard, waarbij aspecten als effectiviteit en efficiency in relatie tot duurzaamheid, overlastbeperking en doorlooptijd optimaal worden bediend. Ideaal voor deze opgave en passend bij de logistieke uitdagingen op deze bouwplaats.