Reparatie verzoek

Onlangs vond de vuttersdag van Moeskops’ Bouwbedrijf plaats. Een jaarlijkse traditie die erg populair is onder onze oud (gepensioneerde) gedienden.

Na een welkomstwoordje werd er onder het genot van koffie en wat lekkers, de huidige werkportefeuille besproken. Deze bevat veel variatie, Moeskops is namelijk volop aan het bouwen, verbouwen, transformeren en renoveren, zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw.

Een van die mooie uitdagingen is de transformatie en (ver)nieuwbouw van de gemeenschapsaccommodatie in Bladel. Deze bouwplaats werd dan ook bezocht door de vutters. Het enthousiasme en de gesprekken die daar gedeeld werden met het aanwezige bouwteam vormen het bewijs dat de liefde voor de bouwwereld bij de vutters nog steeds bloeiende is. De verhalen van vroeger en de tips en meningen over de hedendaagse manier van bouwen werden gepassioneerd met elkaar gedeeld en besproken.

De dag werd afgesloten met een gezamenlijke lunch en daar werden natuurlijk allerlei herinneringen opgehaald. Kortom, het was volop genieten!

Superfijn om te zien en te horen dat de oudgedienden deze traditie zo enorm waarderen.