Reparatie verzoek

Het afgelopen jaar was voor iedereen pittig. Want naast de werkdruk werd er ook veel van iedereen gevraagd door de corona restricties.

Daarom is het extra belangrijk om het contact met elkaar niet te verliezen. De Moeskops’ kerstborrel is een traditie die zich daar normaal gesproken prima voor leent. Want dan hebben we tijd om in ontspannen sferen, onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te kletsen. Bovendien is het ook een mooie gelegenheid om collega’s te bedanken voor hun inzet.

Evenals vorig jaar was het niet mogelijk om deze traditie op de gebruikelijk manier, binnen de 1,5 meter uit te voeren. Maar de oplossing van vorige jaar pakte bijzonder goed uit, de reacties waren heel enthousiast.

Dus organiseerden we ook dit jaar een Moeskops’ X-Mas Drive Thru.
Het was wederom geweldig om op deze manier de kerstpakketten te overhandigen en toch even een kort contact te hebben met al onze collega’s waarbij we met een grote glimlach het jaar afsluiten en vol hoop het nieuwe jaar tegemoet gaan!

Met dank aan #StansKarretje en #deWafelwagen; gezellige sfeermakers en perfecte fourageurs en niet te vergeten onze eigen entertainers Jordie en kerstman Ad!

Nu kunnen we gaan genieten van twee weken vakantie, een beetje rust pakken! Want de kerstman zegt niet voor niets HO HO HO…! 😉

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2022!