Reparatie verzoek

Vandaag, 26 mei is de dag van de stagiaire. Op deze dag zet Moeskops’ Bouwbedrijf al haar kanjers graag even in de spotlights.

Wij vinden het belangrijk om studenten aandacht te geven en kansen te bieden. Een stage is immers een zeer geschikte manier om de bouwwereld te ontdekken. Om de theorie in de praktijk te brengen, om inzicht te krijgen in je eigen interesses, zodat je na afloop van de stage meer weet over je eigen kwaliteiten, tekortkomingen maar ook over je wensen en ambities. Kortom een stage is belangrijk!

Daarom biedt Moeskops’ Bouwbedrijf jaarlijks zo’n 15 stagiaires vanuit diverse leerniveaus en opleidingen een stageplek aan. Zo kunnen ze kennismaken met de vele mogelijkheden binnen de bouwwereld.

Momenteel lopen HBO studenten: Judith, Yasemin, Amber, Tony en Mees en MBO studenten: Coen en Ian (niet op de foto) bij ons stage.

Deze bouwmannen en bouwvrouwen zijn enthousiast, leergierig en bovendien verrassen ze ons met nieuwe inzichten, een prachtige wisselwerking. En daar zijn wij heel trots op, niet alleen vandaag!