Reparatie verzoek

Vandaag 8 maart is de internationale dag van de vrouw. Een mooie dag om de bouwvrouwen van Moeskops’ Bouwbedrijf in de spotlights te zetten. Zeker omdat Bouwend Nederland ook deze dag heeft gekozen om de gender diversiteit in de bouw extra onder de aandacht te brengen en de dag om te dopen tot: BouwVrouwendag!

De bouw heeft namelijk mensen nodig, altijd. Door vrouwen aan te moedigen om in deze sector te werken kunnen bouwbedrijven profiteren van een grotere pool van talent. Er zijn immers volop carrièremogelijkheden in de bouwsector.

Bij Moeskops werken tien vrouwen, allemaal powervrouwen die hun mannetje staan. Als werkvoorbereider, KAM specialist, koperbegeleider, coördinator service en garantie, ondersteuner projectleiding en uitvoering, medewerker projectadministratie.

Meer gender diversiteit in de bouwsector zorgt voor een grotere diversiteit aan perspectieven, ervaringen en ideeën. Dat leidt weer tot andere, creatieve oplossingen en inzichten bij bouwprojecten. En dat is prima, want dat levert een prachtige wisselwerking op. En daar zijn we trots op, niet alleen vandaag!

Op de foto ontbreken Ellie en Cathelijne