Reparatie verzoek

(Op de foto ontbreekt Noortje)

Vandaag, 8 maart, is het de internationale dag van de vrouw. Reden genoeg voor Moeskops’ Bouwbedrijf om haar bouwvrouwen een keer in de spotlights te zetten. Samen met Koninklijke Bouwend Nederland brengen we de gender diversiteit in de bouw extra onder de aandacht.

De tijd dat er alleen sterke, stoere mannen op de bouw werkten is al lang verleden tijd. Maar dat neemt niet weg dat de verhouding mannen vs. vrouwen een boost kan gebruiken. De bouw biedt namelijk prachtige carrièremogelijkheden met volop variatie in verantwoordelijkheden, werkzaamheden en kansen.

Bij Moeskops werken negen vrouwen, allemaal powervrouwen die hun mannetje staan. Ze zijn werkzaam als werkvoorbereider, KAM specialist, klantbegeleider, coördinator service en garantie, ondersteuner projectleiding, ondersteuner uitvoering en medewerker projectadministratie.

De diversiteit binnen de bouwwereld werkt geweldig, want mannen en vrouwen hebben nu eenmaal regelmatig andere inzichten. En dat is prima, want dat levert een prachtige wisselwerking op. En daar zijn we trots op, niet alleen vandaag!