Reparatie verzoek

Op de hoek Bogardeind-Laarstraat in Geldrop gaat Moeskops’ Bouwbedrijf 30 luxe koopappartementen realiseren. Het appartementengebouw genaamd Entrada is gelegen nabij het St. Anna Ziekenhuis en het centrum van Geldrop met vele voorzieningen op loopafstand.

Entrada is een ideale combinatie tussen het wonen nabij het centrum en uitvalswegen en het groen van de Strabrechtse heide. De appartementen kunnen worden onderscheiden in 8 appartement types, verdeeld over vier woonlagen. Elk appartement kent zijn eigen plattegrond waardoor er een grote verscheidenheid aan appartementen in het gebouw te vinden is, in verschillende prijsklassen.

Onder het appartementengebouw bevindt zich een half verdiepte stallingsgarage. Deze is toegankelijk vanaf de Laarstraat. In deze half verdiepte stallingsgarage worden 25 parkeerplaatsen en enkele bergingen gerealiseerd. De overige bergingen bevinden zich op de begane grond, waardoor er voor elk appartement een berging beschikbaar is.

Meer informatie kan men inwinnen bij de betrokken makelaar: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, Hoofdstraat 155 in Helmond: 0492-661 884.

De officiële start verkoop datum is 28 maart a.s.

Klik hier voor meer informatie: https://entrada-geldrop.nl/