Reparatie verzoek

Naast het assembleren van (ge)bouw-onderdelen op de bouwplaats hebben we bij Moeskops’ Bouwbedrijf ook de mogelijkheid om onderdelen te produceren in onze eigen timmerfabriek.

Dit maakt ons uiterst flexibel en stelt ons in staat om ook speciale onderdelen zelf te produceren tegen een passende kostprijs. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van andere partijen en kunnen we onze klanten extra van dienst zijn.

Zo fabriceren wij onder geconditioneerde omstandigheden bijvoorbeeld bergingen met duurzaamheidscertificaat. Bergingen met een, conform bouwbesluit, minimale grootte van 5m2.

Onze bergingen zijn van houtskeletbouw. De wandelementen worden uitgevoerd in verduurzaamd vurenhouten frames. Op deze frames wordt de verduurzaamde, vurenhouten gevelbekleding gemonteerd middels roestvrijstalen bevestigingsmiddelen. Het platte dak wordt door de firma Van Hoek voorzien van een overeengekomen dakbedekking.

Na assemblage worden de bergingen in zijn geheel, met de kraan, op onze vrachtwagen geplaatst. Vervolgens worden ze getransporteerd naar het betreffende project en direct vakkundig geplaatst. Dit gebeurt overigens pas als men met de afbouwfase van de woningen is gestart. Zo ondervinden onze bouwmannen en vrouwen minimale hinder tijdens het bouwproces.