Reparatie verzoek

Vanaf maandag 19 september gaan er wegwerkzaamheden plaatsvinden aan de kruising Kennedylaan – Broekstraat te Bergeijk.

Tijdens de periode van 19 september t/m 8 oktober is deze kruising Kennedylaan afgesloten voor het doorgaande auto- en fietsverkeer.

De doorgaande rijbaan Broekstraat is voor auto- en fietsverkeer toegankelijk. Voor het autoverkeer is er een grootschalige omleiding ingesteld.

 

In de periode 19 t/m 30 september is Moeskops’ Bouwbedrijf B.V. te bereiken via Broekstraat – Loo – Stökskesweg – Standerdmolen – Kennedylaan en/of via de rotonde Standerdmolen – Kennedylaan.

 

In de periode 3 t/m 8 oktober worden er grootschalig asfaltonderhoud werkzaamheden uitgevoerd aan de rijbaan Kennedylaan tussen de rotonde Standerdmolen en de kruising Kennedylaan- Broekstraat.

 

In de periode 3 t/m 8 oktober is Moeskops’ Bouwbedrijf B.V. te bereiken via de Broekstraat – Loo – Stökskesweg – Ekkerstraat, dit is een zijstraat van de Stökskesweg (tijdelijk wordt eenrichtingsverkeer opgeheven) – Industrieweg en/of Diepveldenweg – Stökskesweg – Ekkerstraat, dit is een zijstraat van de Stökskesweg (tijdelijk wordt eenrichtingsverkeer opgeheven) – Industrieweg.

Ons bedrijf is in deze periode dus alleen via de achterzijde te bereiken. Via onze werf, kunt u dan doorrijden naar de voorzijde van het pand om te parkeren.