afbeelding links

Projecten

maak een selectie:

Type:
zoeksubmit search
 • Nieuwbouw en renovatie appartementen Verbeetenstraat, Breda

  afbeelding_project

  -


  Bekijk project

 • Nieuwbouw 18 appartementen en medisch centrum, Valkenswaard

  afbeelding_project

  Vanuit een bouwteamselectie op basis van een voorlopig ontwerp is door ons in samenspraak met de opdrachtgever, Laride Bouwmanagement en Slagter en Van Niedek Architecten invulling gegeven aan het programma van eisen van opdrachtgever. De ruimte voor het medisch centrum onder de 18 huurappartementen is casco opgeleverd aan het samenwerkingsverband van medisch specialisten.


  Bekijk project

 • Hergebruik kapel St. Joseph tot BOC, Eindhoven

  afbeelding_project

  In opdracht van de kerkelijke instelling Erfgoed Glorieux is de bestaande kapel op het terrein aan de Geldropseweg omgebouwd tot een bezinnings- en ontmoetingscentrum. Deze herontwikkeling/renovatie laat een unieke creatie zien van hergebruik van bestaande waardevolle gebouwen. Deze manier van bouwen vraagt om een nauwe samenwerking met partners in voorbereiding en uitvoering. Het uiteindelijke resultaat is een prachtige toevoeging aan het landgoed aan de Geldropseweg.


  Bekijk project

 • Woningen Herikstraat Bergeijk

  afbeelding_project

  Op de voormalige bedrijfslocatie aan de Herikstraat is dit plan door Moeskops' zelf ontwikkeld en gerealiseerd. Na een uitgebreide bodemsanering zijn 5 eengezinswoningen en 6 appartementen gerealiseerd. Een welkome invulling in dit woongebied ter vervanging van bedrijfsruimten. Naast een groot aantal uitbreidingsopties die reeds in het vergunningstraject ontwikkeld waren, zijn op basis van individuele wensen van kopers een groot aantal aanpassingen aan de basiswoningen gedaan. Op deze manier hebben we maximaal de woningen kunnen bouwen naar de eigen wensen en inzichten van onze kopers. Naast de realisatie van de woningen heeft Moeskops' in overleg met de gemeente zorg gedragen voor de herinrichting van de openbare ruimte rondom het project.


  Bekijk project

 • Nieuwbouw Acacia- en Berkenstaete, Son en Breugel

  afbeelding_project

  In totaal worden 124 appartementen gebouwd en 36 verpleegplaatsen, verdeeld over een tweetal bouwblokken. In het Noordblok (Acaciastaete) komen 35 huurappartementen. In het Zuidblok (Berkenstaete) komen 55 huurappartementen en 36 verpleegplaatsen. Daarnaast behoort tot dit project de bouw van 34 koopappartementen (Cederstate). Informatie rondom Cederstaete vindt u verderop op deze site onder Cederstaete.


  Bekijk project

 • Nieuwbouw Florijncollege

  afbeelding_project

  Op een markante locatie In Teteringen is in gezamenlijkheid met het ROC gewerkt aan de ontwikkeling van dit nieuwe Florijn college. Tegenwoordig Scala genoemd. De ontwikkeling en realisatie is in een bouwteamcontructie vormgegeven waarbij onze inbreng naast kostenefficiency en bouwtechnisch mede werd gekenmerkt door de inbreng van bouwlogistieke kennis. Om tijd en dus kosten te kunnen besparen is gekozen voor een prefab bouwskelet. In dit project zijn tevens onder onze coordinatie de installaties uitgevoerd. Als vervolg op deze 1e fase van bouwrealisatie is aansluitend de Gymzaal gerealiseerd.


  Bekijk project

 • Nieuwbouw 14 appartementen De Ypelaar Blok A, Breda

  afbeelding_project

  -


  Bekijk project

 • Nieuwbouw medisch centrum Beljaart, Dongen

  afbeelding_project

  Het Medisch Centrum Beljaart AHOED gaat onderdak bieden aan een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie, logopedie, verloskundige, prikpost. Het gebouw krijgt deels 2 verdiepingen en wordt uitgevoerd in strakke moderne architectuur.


  Bekijk project

 • Woonzorgcomplex Strijp

  afbeelding_project

  In een bouwteamconstructie met de SVVE de archipel is in hartje Eindhoven dit woon-/zorgcomplex ontwikkeld en gerealiseerd. Op de oude lokatie van de zorginstelling is deze binnenstedelijke herontwikkeling op een uitstekende lokatie midden in Eindhoven vormgegeven. Ingeklemd door de Strijpsestraat en de Frederiklaan zijn naast huurappartementen voor clienten van SVVE tevens 14 koopappartementen gerealiseerd. Het totale complex is gerealiseerd op een ondergrondse parkeerkelder. De fraaie architectuur verwijst en sluit mooi aan op de voornamelijke vooroorlogse bouwstijlen in de directe omgeving van het nieuwe complex. Bijkomende complexiteit in dit project was de geringe bouwplaats in hoogstedelijk gebied. In nauw overleg met opdrachtgever, gemeente en omwonende is getracht de overlast, die bouwwerkzaamheden in dit soort omgevingen altijd met zich meebrengen, tot een minimum te beperken.


  Bekijk project

 • PicusPark

  afbeelding_project

  Op de voormalige terreinen van de Picusfabrieken in Eindhoven zijn in samenwerking met Wooninc, Laride bouwmanagement, Van Aken architecten en de gemeente Eindhoven 103 appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd. De 26 eengezinswoningen zijn voor rekening en risico door Moeskops' verkocht en gerealiseerd. De eigentijdse invulling met respect voor de directe omgeving is een fantastische woonlokatie geworden in het hart van Eindhoven. Op loopafstand van het stadscentrum is een uniek woonmilieu gecreeerd. De appartementen zijn gerealiseerd op een geheel verdiepte parkeergarage. De eengezinswoningen hebben op een afgesloten binnenterrein de beschikking over een of meerdere eigen parkeerplaatsen. Enkele parkeerplaatsen op dit binnenterrein zijn nog steeds te koop. Hiertoe kan contact met ons kantoor in Bergeijk worden opgenomen.


  Bekijk project

Projecten uitgelicht
Overig
Logo kempisch bedrijvenpark