afbeelding links
beeld bij nieuwsbericht

Nieuws

Een fantastisch 2019 toegewenst!2019-01-04

Beste sitebezoeker;

Na een paar weken van feestdagen en gezellig samen afscheid nemen van 2018 is het nieuwe jaar 2019 alweer begonnen. Namens alle medewerkers wensen wij u alle goeds, maar bovenal gezondheid toe voor dit nieuwe jaar.

Voor ons bedrijf een jaar waarin wij reeds opgestarte werken tot een mooie oplevering zullen brengen en waarin we de in voorbereiding zijnde projecten tot realisatie zullen brengen. Naast die projecten zijn wij u graag van dienst zijn bij de ontwikkeling, realisatie en onderhoud van nieuwe projecten rondom uw vastgoed. Met onze partners uit alle sectoren van de bouw zijn wij in staat om op maat uw vastgoedbehoefte in te vullen. Ons staan de modernste middelen ter beschikking om binnen gewenste kaders als kwaliteit, kosten, maar ook de doorlooptijd uw project vorm te geven. Dat doen we het liefst integraal met ons team samen met u, om zo maatwerk te kunnen leveren tegen zo laag mogelijke stichtingskosten.  

Wij gaan graag met u het gesprek aan. Tot ziens bij Moeskops' Bouwbedrijf BV in Bergeijk.

Directie en medewerkers.

Overig nieuws
afbeelding_nieuwsbericht
  • Moeskops’ Bouwbedrijf BV en de gemeente Geldrop-Mierlo stellen hun bouwplaats open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw Lees verder
  • Officiele start bouw Kindcentrum Zanddonk te Waalwijk Lees verder
  • Een fantastisch 2019 toegewenst! Lees verder
  • Eindejaars bedrijfssluiting 2018-2019 Lees verder
Nieuwsarchief
Overig
Logo kempisch bedrijvenpark